شرکت صنایع پتروشیمی سبلان (سهامی خاص) به عنوان مناقصه گزار در نظر دارد اجرای عملیات موضوع بند یک فراخوان حاضر را از طریق برگزاری مناقصه عمومی یک مرحله ای همراه با ارزیابی کیفی به یکی از تامین‌کنندگان واجد شرایط واگذار نماید. متقاضیان شرکت در مناقصه در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، میتوانند با شماره تلفن : 27-88564620-021 داخلی 2974، تماس و همچنین آگهی فوق را از طریق نشانی اینترنتی www.sabalanpico.com  ملاحظه نمایند.
شرکت صنایع پتروشیمی سبلان در نظر دارد خرید کاتالیست و سرامیک بال های مورد نیاز سایت 2 را پس از ارزیابی کیفی متقاضیان، به شرکتهای سازنده داخلی واجد صلاحیت واگذار نماید. لذا از کلیه متقاضیان حاِئز شرایط دعوت به عمل می آید تا ظرف مدت یک هفته از تاریخ نشر این آگهی، فرم ارزیابی را از طریق آدرس وب سایت فوق تهیه و سپس نامه اعلام آمادگی و سوابق اجرایی خود را به آدرس ایمیل Tender-site2@sabalanpico.com ارسال نمایند.
شرکت صنایع پتروشیمی سبلان در نظر دارد نسبت به خرید ورق آلومینیوم و عایق مورد نیاز سایت 2 به شماره ایندنت های PSD-1404299  و PSD-1404290از طریق برگزاری مناقصه عمومی دومرحله ای همراه با ارزیابی کیفی اقدام نماید. لذا به همین منظور از کلیه متقاضیان دعوت به عمل می آید تا ظرف مدت یک هفته از تاریخ نشر این آگهی، فرم ارزیابی را از طریق آدرس وب سایت فوق تهیه و سپس نامه اعلام آمادگی و سوابق اجرایی خود را به آدرس ایمیل Tender-site2@sabalanpico.com ارسال نمایند. ضمنا متقاضیان بایستی در لیست سازندگان شرکت ملی صنایع پتروشیمی(NPC) باشند.
شرکت صنایع پتروشیمی سبلان در نظر دارد نسبت به خرید ORIFICE PLATE های مورد نیاز سایت2  از طریق برگزاری مناقصه عمومی دومرحله ای به شماره ایندنت PSD-1404247 همراه با ارزیابی کیفی اقدام نماید. لذا به همین منظور از کلیه متقاضیان دعوت به عمل می آید تا ظرف مدت یک هفته از تاریخ نشر این آگهی، فرم ارزیابی را از طریق آدرس وب سایت فوق تهیه و سپس نامه اعلام آمادگی و سوابق اجرایی خود را به آدرس ایمیل Tender-site2@sabalanpico.com ارسال نمایند. ضمنا متقاضیان بایستی در لیست سازندگان شرکت ملی صنایع پتروشیمی(NPC) باشند.