- شركت پتروشيمى سبلان | وبسايت رسمى
- آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
به گزارش روابط عمومی، امروز یکشنبه یکم شهریورماه طی حکمی از سوی رضا گنجی، مدیرعامل این شرکت، سیدرضا مرتضوی بهعنوان سرپرست واحد توسعه منابع انسانی پتروشیمی سبلان منصوب شد.
تفاهمنامه همکاری میان شرکت صنایع پتروشیمی سبلان و بانک رفاه کارگران، با هدف بهرهگیری بهینه از ظرفیتها، امکانات و توانمندیهای موجود، توسعه همکاریهای مشترک، سرمایهگذاریهای دوجانبه و ارتقای سطح تعاملات طرفین به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی سبلان؛ رضا گنجی در گفتگویی با بورس انرژی ایران با تشریح آثار پذیرش انبار متانول این شرکت در بورس انرژی ایران، این اقدام را گامی مهم در جهت شفافیت معاملات، کشف قیمت کارآمدتر و افزایش نقدشوندگی متانول دانست.
به گزارش روابط عمومی، در جریان این بازدید که با هدف ارزیابی روند فعالیتها و دیدار بی واسطه با کارکنان انجام شد، آخرین وضعیت تولید، پیشرفت پروژههای توسعهای و اقدامات صیانتی شرکت مورد بررسی قرار گرفت.
هفدهم مردادماه، روز خبرنگار، فرصتی برای تکریم مقام والای «تبیین» و «آگاهیبخشی» است. این نقشآفرینی اثرگذار در مقطع حساس کنونی ارزشی مضاعف یافته است. دشمنان ایران اسلامی اکنون علاوه بر تجاوز نظامی، جنگ روایتها را پیش میبرند تا حقیقت و حقانیت را، پنهان و دچار استحاله کنند. از این رو امروز نقش خبرنگاران به عنوان دیدهبانان دقیق و هوشمند، بیش از هر زمان دیگری در حفظ امنیت روانی و انسجام ملی تعیینکننده است.
به گزارش روابط عمومی، رضا گنجی با اشاره به اهمیت این دستاورد اظهار داشت: پذیرش انبار پتروشیمی سبلان در بورس انرژی، فصل جدیدی در تعامل میان صنعت پتروشیمی و بازار سرمایه گشوده است. این اقدام با هدف تسهیل فرآیندهای عرضه، کشف شفاف قیمت، افزایش نقدشوندگی و در نهایت تعمیق بازار مالی صورت گرفته و بستری استاندارد برای ورود مستقیم متانول سبلان به بازار گواهی سپرده انرژی فراهم کرده است.
در راستای سیاستهای کلان این هلدینگ مبنی بر بهرهگیری از ابزارهای نوین معاملاتی و تقویت شفافیت در زنجیره تأمین، انبار متانول شرکت پتروشیمی سبلان با ظرفیت ۱۰ هزار تن در بورس انرژی ایران پذیرش شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، متن گفتگو با علی صادقی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان به شرح زیر است: صندوق ذخیره فرهنگیان در 20 ماه گذشته، یکی از پرترافیکترین و پرثمرترین دوران مدیریتی خود را تجربه کرده است.